Mette Jensen

Om mig

Mit navn er Mette Jensen, jeg er 54 år og bor i Hirtshals sammen med min mand Karl Aage. Vi har været gift siden 1991 og bor i et skønt hus tæt på havet, hvorfra vi driver vores handelsvirksomhed.

Vi har sammen tre voksne børn: Mads og Jacob, der begge bor i Aarhus, og Anne, der bor og arbejder i Hjørring. Jeg er desuden så heldig, at både min mor, mine søstre og mine svigerforældre ligeledes bor i Hirtshals.

Jeg er født og opvokset i Hirtshals, som den yngste af tre piger, og har været meget aktiv i Hirtshals’ foreningsliv. Hirtshals Boldklub har været en stor del af mit liv fra jeg var ganske ung—her sad min far også i bestyrelsen. Det var også gennem boldklubben, jeg fandt sammen med min mand.

Til hverdag er jeg bogholder i min mands virksomhed. Jeg har desuden været ansat som koordinator af Hirtshals Fiskefestival indtil 2022. Herudover har jeg mere en 36 års erhvervserfaring fra den virkelige verden.

Gennem fiskefestivalen var jeg sammen med mange virksomheder og frivillige med til at sætte fokus på fisken og fiskeriet i Nordjylland. Sammen med fiskeriet fra Hirtshals og nogle af de bedste restauranter i omegnen, har byen været med til at skabe positiv opmærksomhed omkring fiskeriet, og ikke mindst promoveret fiskens fantastiske egenskaber både som hverdagsmad og som gourmetmad.

Fra 2022 har jeg valgt at bruge meget mere tid på politik og er derfor stoppet som koordinator af Hirtshals Fiskefestival. Det giver mig tiden til at fokusere på at opnå gode politiske resultater både i Hjørring Byråd og forhåbentlig i Folketinget.
Jeg blev valgt til Hjørring Byråd ved valget i 2017 og genvalgt ved valget i 2021, hvor Det Konservative Folkeparti gik fra tre til syv mandater.

Hvis jeg bliver valgt til Folketinget, så mener jeg, at det vil være til gavn for borgerne i Nordjylland, at jeg kan bringe hverdagen fra kommunerne ind i Folketinget og omvendt.

Uanset hvilket parti du måtte stemme på, så mener jeg at det er vigtigt at du sætter krydset ved en af de kandidater, der lever og bor i Nordjylland. En kandidat, der reelts kan repræsentere dig i Folketinget.
Læs mere om min politik